2021-01-12 07:16:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Nem halogathat tovább egy nagy beszélgetést

Napi horoszkóp január 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Bak jegyébe lépett. Úgy érzi, hogy örökös lemaradásban van, ezért az otthonában is dolgoznia kell. Ugyanakkor dühíti, hogy mások, talán a társa is folyton csak lebzsel. Mondja ki a problémáit! Ez ugyan elegendő ok a veszekedésre, de a megoldásra is.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha valamilyen konkurencia harcba keveredik, vagy vitába száll egy vetélytársával, hamar kiderülhet az illetőről, hogy erősebb, befolyásosabb, mint várta volna. Fontolja meg a kompromisszumkötés, együttműködés lehetőségét!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jól teszi, ha a függőben levő pénzügyeit ma rendezi, a kifizetetlen számlákat fizeti és az adósságokat behajtja. A nagyvonalúsága már-már túlmegy minden mértéken. Ha így folytatja, borul a családi kassza. Ma még nem késő ezt meggátolni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A jegy szülötte igazán jótét lélek, ma is kéretlenül felajánlja a segítségét valakinek. A jó szándéka nem fog célt téveszteni, szívesen, örömmel veszik a segítségét. Amit ma ad, azt a közeljövőben meg is hálálhatják.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Bakban jár. Szüksége lesz a határozott fellépésre, ha meg akarja védeni magát a munkahelyén. Egyesek talán nagyravágyónak, sőt egyenesen nagyképűnek találhatják önt. Mutassa meg, hogy a büszkesége korántsem alaptalan.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma elmélyült és alapos munkálkodásba foghat. A legjobb az lenne, ha otthonról dolgozna, vagy valamiképp elszeparálná magát a kollégáitól. Precízségre és összpontosításra lesz szüksége, ha tökéletesen akarja ellátni a feladatát.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy régebbi tevékenységének mára érhet be a gyümölcse. Ha jól dolgozott, akkor minden jóra számíthat. Ha azonban elhanyagolta a kötelességét, vagy valamiben ferdén tevékenykedett, akkor sajnos borulhatnak a tervei.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nem halogathat tovább egy nagy beszélgetést. A partnerének is rengeteg lenne a mondanivalója, meg kell végre hallgatnia őt. Vegye végre figyelembe az ő szempontjait is, és ne érezze sértésnek, ha határokat akar szabni önnek.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Bak jegyébe lépett. Talán észre sem veszi, de kifecseg valami információt, amit jobb lett volna megtartani magának. Ezzel kellemetlen helyzetbe hozhatja ugyanis egy barátját, vagy akár saját magát.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy kellemetlen ügybe csöppenhet, ahol ráadásul megint önnek kell a döntőbíró, avagy közvetítő szerepét játszania. Jól teszi, ha részrehajlás helyett megpróbálja közelíteni egymáshoz az ellenfelek nézeteit. Lehetséges közös út!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mai napon egy váratlan látogató keresheti fel. Elsőre talán nem is örül neki, annyira zavarba jön a jelenlététől. Mégse akarja rövid úton elküldeni az illetőt. Fontos információkat tudhat meg tőle, ha beszédbe elegyednek.


Halak: II. 19. - III. 20.

Anyagi helyzete miatt aggodalmaskodik ma, némiképp joggal. Az aggodalom önmagában még nem szül jó ötleteket is, sőt, valószínűleg akkor lesz képes a megoldásra, ha a rágódásból némileg enged. Bízzon a jobb jövőben!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: